Kosket

Herralankoski

Herralankoski on alueista ylin ja suosituin. Kosken rannalta löytyy hyvät tulipaikat ja laavu sekä vuokrattava kota. Laavusta löytyy yleisessä käytössä olevat jääkaappipakastimet ja nokipannu kahvinkeittoa varten.

Saaliitaan voi kukin savustaa myös yleisessä käytössä olevilla savustuspöntöillä, kunhan huolehtii, että savupöntöt ovat myös seuraaville käytettävässä kunnossa, savustuspuruja kannattaa varata omasta takaa.

Kosken rannalta löytyy myös varattavissa oleva taukotila 5:lle hengelle tilapäiseen lepäilyyn. Yhteystiedot samat kuin kotavarauksissa.

Koskelta saadaan hyvin kirjolohta, toutainta ja kuhaa. Ahvenet, mateet ja jopa ankeriaat ovat tuttuja kaloja tällä koskella. Hyvän päivän sattuessa ja onnettaren suosiessa, voi saada siiman päähän myös vauraamman karpinkin.


Rautatatiesilta

Kalastus tapahtuu tällä alueella pääosin länsirannalta, jota on n.200m. Alue on hankalakulkuista ja näin ollen varovaisuus on valttia.

Alue on taimensaaliiltaan varmin, mutta saaliiksi saadaan niin kuhia kuin toutaimiakin läpi kauden.


Välikoski

Välikoski on n. 150m. kalastettavaa aluetta, itärannalta käsin.

Koskialue on luonteeltaan vuollemainen ja erinomainen kalastaa. Kalasto sama kuin muissakin koskissa, poikkeuksena mainittakoon, että harjus viihtyy nykyisin tällä alueella parhaiten.

Vuolle kaartuu erittäin kuhaisaan kiertolahteen, josta jatkaa matkaansa kohti kuokkalankoskea.


Kuokkalankoski

Koski on alueen alin virtakohde ja täältä löytyykin kalastettavaa aluetta n. 430m pohjoisrannalta käsin.

Alue on hyvin helppo kulkea ja kalastaa n. puoleen väliin koskea. Kosken ala-osissa on yksityisiä pihoja, joilla kulkeminen ei tietenkään ole sallittu. Kulku siis vain rantaviivaa myöden.

Koskelta saadaan samoja kaloja kuin muiltakin, mutta alue on läpi kauden ehdottomasti paras toutaimen pyyntiin.